Dva piramidalna testa pržena u dubokom ulju punjena kormiporom ili piletinom sa indijskim začinima, korijanderom, crnim biberom i celerom poslužena sa čatnijem.
4,6 / 5
Veg Pakoras
Tradicionalna zakuska iz Pendžaba napravljena od durum brašna sa krompirom, spanaćem i začinima, ljutkasta, hrskava i ukusna. Kurkuma, zelene papričice, kumin, korijander i posluženo sa zelenim čatnijem.
4,5 / 5
Paneer Pakora
Domaći sir zamočen u ljuto testo od durum brašna i firtirano u vrelom maslinovom ulju.
5 / 5
Chicken Tikka
Seckana piletina marinirana u indijskim začinima i jogurtu, spremljena u tandoriju. Servirana sa zelenim čatnijem.
4,8 / 5
Tandoori Chicken
Mlado pile (celo ili pola) marinirano u jogurtu, sa začinima, pečeno na ražnjiću na plamenu iznad tandorija. Posluženo sa lukom, limunom i zelenim čatnijem.
5 / 5
Prawn Pakora
Kozice u testu od durum brašna sa začinima, poslužene sa slatko-kiselim sosom.
5 / 5
Supe
Tomato soup
Supa od blago začinjenog svežeg paradajza sa kockicama preprženog hleba i kremastim puterom.
4,6 / 5
Lentils soup
Popularna indijska supa od sočiva, sa specijalnim travama, začinima i puterom
4,5 / 5
Chicken soup
Pileći bujon spremljen sa tradicionalnim aromatičnim začinima i naglašenim ukusom svežeg korijandera.
5 / 5
Kari i Masale (non-veg)
Fish Masala
Ljuti bakalar sa svežim travama i papričicama.
4,5 / 5
Chicken Curry
Piletina u umak od luka i paradajza sa indijskim začinima.
4,8 / 5
Egg Masala Curry
Pržena jaja u kremastom umaku od paradajza i luka, sa indijskim začinima.
5 / 5
Lamb Curry
Jagnjetina spremljena sa lukom, belim lukom, đumbiromi indijaskim začinima.
4,9 / 5
Glavna jela (vegetarianska)
Aloo Gobhi
Karfiol i krompir spremljeni sa svežim začinskim travama i indijskim začinima.
4,8 / 5
Shahi Paneer
Domaći indijski sir ,,panir“ u kremastom sosu od luka i paradajza, sa pastom od indijskog oraha.
4,7 / 5
Palak Paneer
Komadići masnog domaćeg svežeg sira kuvanog sa spanaćem, kremom i začinima.
5 / 5
Baingan Bharta
Patlidžan na žaru, izgnječen i kuvan sa masalom od luka i paradajza i zelenim graškom i začinima.
4,8 / 5
Mushroom Matar
Pečurke sa zelenim graškom kuvane u luku, paradajzu i belom luku, sa đumbirom i začinskim biljem.
4,7 / 5
Aloo Matar
Zeleni grašak i svež krompir isečen na kockice, u umaku sa indijskim začinima.
5 / 5
Chana masala
Leblebija na indijski način, sa lukom, paradajzom i egzotičnim začinima.
4,8 / 5
Rajma makhani
Crveni pasulj na laganoj vatri, sa belim lukom i đumbirom na domaći način.
4,8 / 5
Paneer kadai
Panir sir kuvan sa paprikom u začinima iz severne Indije.
5 / 5
Glavna jela od piletine
Punjabi chicken
Sveža piletina kuvana sa svežim narezanim lukom i đumbirom, sa svežim listovima korijandera.
4,9 / 5
Chicken curry
Piletina u umak od luka i paradajza sa indijskim začinima.
4,8 / 5
Chicken tikka masala
Pečena piletina bez kostiju glazirana sosom od luka i paradajza sa indijskim začinima.
4,7 / 5
Chicken vindaloo
Ljuta piletina koja prži u ustima sa krompirovim sirćetom i indijskim začinima.
4,8 / 5
Butter chicken
Pečena piletina polako kuvana u specijalnom kremastom sosu od paradajza, indijskog oraha i putera sa indijskim začinima.
4,9 / 5
Chicken saag
Piletina kuvana na pari, sa svežim spanaćem i korijanderom, ukrašena đumbirom i kremom sa začinima.
4,8 / 5
Chilli chicken
Pileća prsa marinirana u začinima i sotirana sa svežim đumbirom, lukom, paprikom i zelenim lukom. Na roštilju sa domaćim začinjenim ili blagim čili sosom.
4,8 / 5
Chicken lolipop
Pileća krilca začinjena đumbirom i svežim čilijem, pomešana sa brašnom od leblebije i pržena.
4,8 / 5
Glavna jela od jagnjetine
Lamb curry
Jagnjetina spremljena sa lukom, belim lukom, đumbiromi indijaskim začinima.
4,9 / 5
Lamb Rogan Josh
Posni komadi jagnjećeg mesa kuvani sa skutom od đumbira i garam masalom.
4,9 / 5
Lamb saag
Jagnjetina kuvana sa svežim spanaćem u srednje začinjenom sosu i servirana sa đumbirom i mlečnim kremom.
5 / 5
Lamb vindaloo
Jagnjetina kuvana sa krompirovim sirćetom i goan začinima.
4,7 / 5
Lamb kadai
Jagnjetina kuvana sa lukom, paradajzom, đumbirom i indijskim začinima.
5 / 5
Lamb keema matar
Mlevena jagnjetina i grašak u sosu od paradajza od luka sa indijskim začinima.
4,8 / 5
Chapatti, Nan, Pratha
Tandoori Rot
Pšenični hleb pečen u glinenom tandoru.
4,9 / 5
Tandoori Nan
Hleb od mekog brašna pečen u glinenom tandoru.
4,9 / 5
Garlic Nan
Hleb od mekog brašna sa belim lukom pečen u glinenom tandoru.
5 / 5
Butter Nan
Kvasni hleb od belog brašna pečen u tandoru i premazan puterom.
4,7 / 5
Laccha pratha & Nan
Lisnati beli hleb pečen u tandoru ili pržen u maslinovom ulju i premazan puterom.
5 / 5
Gobi pratha (cauliflower)
Lisnati, u dubokom maslinovom pečeni hleb, punjen karfiolom i indijskim začinima.
4,8 / 5
Chapatti
Hleb od mekog pšeničnog brašna pečen na tavi.
4,8 / 5
Paneer Nan & Pratha
Nan hleb iz tandora punjen sirom i začinima. Prata pržena na tavi.
4,8 / 5
Aloo paratha & Nan
Testo premazano puterom i slojevito punjeno pire krompirom i začinskim biljem.
4,8 / 5
Keema pratha testo sa piletinom.
Testo premazano puterom i slojevito punjeno mlevenom piletinom prženo na tavi.
4,8 / 5
Pirinač i Birjani
Basmati
Tradicionalni pandžabski basmati pirinač.
4,9 / 5
Chicken biryani
Tradicionalni pandžabi basmati pirinač sa piletinom.
4,9 / 5
Sweets
Gajar ka Halwa
Rendana šargarepa, punomasno mleko, suvo voće i orasi.
4,9 / 5
Kheer
Hleb od mekog brašna pečen u glinenom tandoru.
4,9 / 5
Gulab Jamun
Sočne kuglice prženog sira umočene u sirup poslužene tople.
5 / 5
Lassi Sweet/Salt
Napitak od domaćeg jogurta.
4,7 / 5
Mango lassi
Domaći napitak od jogurta sa mangom.
5 / 5
Chai & Coffee
Chai
Domaći čaj sa dodatkom mleka sa indijskom specijalnom masalom.